A csípőprotézis revízióról

A csípőprotézis revízió. Ez a beavatkozás olyan esetekben válik szükségessé, amikor a csípőízület protézise nem működik megfelelően, és rövid vagy hosszú távon olyan szövődmények lépnek fel, amelyek műtéttel kezelhetők.

csípőprotézis revízió

A csípőprotézis revízió műtét

Egy komoly beavatkozás, de annak célja, hogy a beteg fájdalommentesen élvezhesse a mozgás szabadságát. A műtét lehetővé teszi a beültetett protézis teljes cseréjét, a kopott részek pótlását és a szükséges csontszöveti helyreállításokat.

Ez a műtét természetesen csak a szükségesség esetén kerül végrehajtásra, és szakértő szemmel és gondoskodással igyekszünk megőrizni a beteg eredeti csípőízületi anatómiáját. A műtét során a protézis teljes egésze vagy különböző részei is eltávolíthatók, és a csontos és lágyrész szöveti anatómia is helyreállításra kerül. Az eredményes csípőprotézis revízió műtét után a beteg fájdalma jelentősen csökken, növekszik a mobilitása és visszatérhet korábbi aktivitásaihoz, valamint a normális életbe.

A csípőprotézis revízió műtét előnyei közé tartozik a terhelhetőség és a mobilitás visszaállítása, a fennálló steril gyulladás csökkentése, megszüntetése, és hosszú távon a fájdalommentes csípőízület által biztosított szabadság és kényelem.

A biztonságos és hatékony műtét érdekében a legújabb és legfejlettebb orvosi módszereket alkalmazzuk. Szakorvosként elkötelezett vagyok az Önök egészségének és jólétének megőrzése iránt.

Ha bármilyen kérdése van a csípőprotézis revízió műtéttel kapcsolatban, vagy ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, kérem, lépjen kapcsolatba velem.

Legyen az egészség és a mozgás szabadsága mindig az életünk része!